Wij zijn aan de bron van de oplossingen die het huis tot leven brengen

In ons Frans familiebedrijf vinden we al meer dan 60 jaar dat je alles thuis moet kunnen beleven. Maar het leven is geen foto uit een tijdschrift. Het is intenser, meer onvoorspelbaar. Daarom creëren en innoveren we voortdurend, zodat uw huis zowel binnen als buiten oogverblindend is. Want wij willen dat uw vloeren, muren of luiken even mooi blijven als op de eerste dag.

Als onze verven, beitsen, oliën, vernissen en deskundige oplossingen zo succesvol zijn, is dat omdat we ze in onze werkplaatsen, in het hart van de Jura, met u in gedachten produceren. Aandachtig voor uw verwachtingen en hoe je ermee gaat leven.

Daarom willen we dat ze resistent, innovatief, gebruiksvriendelijk en milieuvriendelijk zijn.

Kwaliteit is onze trots. Hiermee durf je alles aan. En als je twijfelt, zijn we er altijd om je te begeleiden.

 

Algemeen directeur V33

Aan de bron

In het hart van de Jura

1957, Domblans, een dorp in de Jura tussen bossen, meren en wijngaarden. Het avontuur begint hier met een geniaal idee: de uitvinding van de parketvernis die 33% van de hardheid van glas (‘Verre’ in het Frans) garandeert.

Onze merknaam was geboren! Sindsdien hebben we een lange weg met je afgelegd!

Oplossingen

INNOVATIEF EN KWALITEITSVOL

Als onze verven, beitsen, oliën en vernissen zo succesvol zijn, is dat omdat we ze bedenken, ontwerpen en vervaardigen rekening houdend van uw wensen en noden. Het is geen simpele belofte, maar een echt engagement.

Die leven geven

Aan het huis

Wij vinden dat je alles thuis moet kunnen beleven. Dat uw huis bestand moet zijn tegen het echte leven. Daar waar kinderen kinderen kunnen zijn, waar je memorabele feestjes hebt, waar zon na regen komt… Een huis voor alles en iedereen.

Top of page