V33 > Tegels verven

Dankzij de verfproducten van V33 kunt u uw tegels verven in plaats van ze te vervangen

Met de Vloerverf voor binnen en buiten van V33 kunt u ook niet-poreuze ondergronden zoals tegels, verven. Dankzij deze vloerverf is het niet nodig om de oude tegelvloer eruit te breken en nieuwe tegels te leggen, u kunt gewoon over de oude tegels heen verven! Een snelle en goedkope oplossing en uw vloertegels zien er weer als nieuw uit.

Voordat u de tegels gaat verven, moeten ze goed worden gereinigd en ontvet met de V33 vloershampoo. Die maakt de tegels ook veel poreuzer, zodat ze gemakkelijker te verven zijn. Vervolgens schuurt u de tegels zodat de verf nog beter hecht, en daarna kunt u aan de slag met de tegelverf.

V33 biedt een grote keuze aan kleuren, zodat u voor iedere vloer de juiste tint kunt vinden.


Is mijn vloer nog wel slijtvast als ik mijn tegels ga verven?

De specifieke formule van de vloerverf van V33 is waterafstotend, afwasbaar en beschermt tegen sporen van dagelijks gebruik. Door het verven van de tegels worden ze slijtvast, met een hoge weerstand tegen krassen en schokken. Bovendien bevat dit product de Clean-Protect-technologie die de inwerking van vuil vermindert en het onderhoud vergemakkelijkt.

Tegels verven is niet alleen makkelijk, maar ook duurzaam. En omdat de verven van V33 het Europese Milieukeurmerk dragen, kiest u ook nog eens voor een groen product.

   
Site V33-Groep   Plan van de site