V33 > Tuinmeubilair olie

Bescherm uw houten tuinmeubelen met teakolie van V33.

Om 's zomers volop te kunnen genieten van uw mooie houten tuinmeubels is het van essentieel belang dat u het hout goed onderhoudt met Tuinmeubilair olie.

De verffabrikant V33 heeft een compleet assortiment producten samengesteld, waaronder olie voor teakhout en exotisch hout, olie voor (bruin) tuinhout en lazuur tuinhout en Tuinmeubilair olie voor een extreme levensduur. Daarnaast biedt V33 een reinigingsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van tuinmeubels van teakhout of exotisch hout.

De teakolie dringt diep in de vezels van het hout, zodat het beschermd wordt tegen barre weersomstandigheden en de uv-straling van de zon. Tuinmeubilair olie kan aangebracht worden op al uw tafels, stoelen, banken en ligstoelen van exotisch hout, zowel onbewerkt als al voorzien van een olielaag.


Hoe en wanneer bescherm ik mijn tuinmeubels met teakolie?

De beste manier om het natuurlijke aspect van uw houten (tuin)meubels te behouden en het teakhout of exotische hout te beschermen tegen water, uv-stralen, vlekken en vet, is ze een behandeling te geven met teakolie. Op de site van V33 staat stap voor stap uitgelegd hoe u de teakolie aanbrengt. Wij raden u aan om uw tuinmeubels aan het begin en aan het einde van het seizoen te behandelen met teakolie, en tussentijds alleen in geval van vlekken of slijtage.

   
Site V33-Groep   Plan van de site